Psykolog nær Randers

https://youtu.be/K3rEdyvvdkM

Psykolog nær Randers

Vi åbner afdeling i Randers i løbet af foråret 2021.

Lige nu har vi afdelinger i Mørke og Grenå på Djursland, men mange af vores klienter kommer fra Randers. Derfor åbner vi afdeling i Randers – på Messingvej ved Randers Storcenter, Hammelvej, E45 og Bauhaus.

Her kan du få hurtig psykolog-hjælp til angst, depression, stress og kriser – uden ventetid. Vores fire psykologer er vant til at træde hurtigt til, når der er behov for en samtale med en psykolog. Det kommer vi også til i Randers. Vi har over 40 fem-stjernede anmeldelser fra tilfredse klienter og har åben tlf. fra 7:30-22:30 – alle ugens syv dage. Så du let kan komme i kontakt med os.

Er det første gang, at du skal snakke med en psykolog, så er du i gode hænder. Vi er specialister i at tage rigtig godt imod førstegangs-klienter. Hos Djursland-psykologen kan du bestille tid via vores hjemmeside og komme hurtigt i gang.

Vi tilbyder også iværksætter-coaching, som et af vores særlige specialier. Selvstændige, iværksættere og ledere er en stor del af vores klienter – og vi har to psykologer, der har særlig passion for netop livet, hverdagen og udfordringerne som selvstændig, iværksætter eller leder.

Vores kommende adresse i Randers:

Djursland-psykologen ApS
Messingvej 36B
8940 Randers
Mobil 4263 2400
Åben tlf. 7:30-22:30 – alle ugens syv dage

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.